17.3 C
Vinnytsia
Субота, 27 Квітня, 2024
додомуБез категоріїСергій ТАТУСЯК, голова ГО ВТО ВФСТ «Колос» та Михайло ДАНИЛЬЧЕНКО, директор ТОВ...

Сергій ТАТУСЯК, голова ГО ВТО ВФСТ «Колос» та Михайло ДАНИЛЬЧЕНКО, директор ТОВ «Мурованокуриловецький завод мінеральних вод «Регіна» підписали Договір про співробітництво

22 березня 2024 Сергій ТАТУСЯК, голова ГО ВТО ВФСТ «Колос» та Михайло ДАНИЛЬЧЕНКО, директор ТОВ «Мурованокуриловецький завод мінеральних вод «Регіна» підписали Договір про співробітництво.
🔸Головна мета – підтримка та розвиток фізичної культури і спорту на Вінниччині та у товаристві «Колос», оздоровлення, реабілітація, а також промоція мінеральної води «Регіна».
🔸Договір передбачає спільну реалізацію заходів, їх висвітлення, за окремою домовленістю – забезпечення заходів ВТО ВФСТ «Колос» продукцією ТОВ «МКЗ «Регіна» та сприяння пропаганді здорового способу життя, здорового харчування через забезпечення мінеральною водою спортсменів, команд на змаганнях усіх рівнів.
🔸Дана співпраця також має на меті участь у грантовій діяльності, залучення потенційних інвесторів та партнерів, здійснення спільних освітніх, спортивних, культурних та просвітницьких заходів, що становлять взаємний інтерес.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments