16.2 C
Vinnytsia
Неділя, 28 Квітня, 2024
додомуБез категоріїУ спортивному комплексі «Колос» пройшли Обласні спортивні змагання серед керівників і працівників...

У спортивному комплексі «Колос» пройшли Обласні спортивні змагання серед керівників і працівників агрофірм, фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств Вінницької області «КОЛОС-АГРО-2024»

Сьогодні у спортивному комплексі «Колос» пройшли Обласні спортивні змагання серед керівників і працівників агрофірм, фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств Вінницької області «КОЛОС-АГРО-2024». Варто відзначити, що подібні змагання серед аграріїв проводять лише в нашій області🇺🇦
🏆За перемогу змагались:
1️⃣ «МХП-Ладижин»;
2️⃣ ТОВ «АГРАНА Фрут Лука»;
3️⃣ Команда Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації;
4️⃣ ТОВ «НАШ ВІЗИТ»;
5️⃣ Міжнародний агрокластер «Дністер».
Учасники змагались за першість в шести видах спорту: настільний теніс, дартс, футзал, гирьовий спорт, шахи та шашки.
🏆У змаганнях з футзалу перемогу здобула команда ТОВ «НАШ ВІЗИТ», 🥈друге місце посіли спортсмени з ТОВ «АГРАНА Фрут Лука», а 🥉третім став Агрокластер «Дністер»👏🏻
🎯У змаганнях з дартсу найкращою стала ще одна представниця ТОВ «НАШ ВІЗИТ» Надія Синкович із результатом у 197 очок. З невеликим відставанням від лідерки друге місце посіла Антоніна Яроменко з «МХП-Ладижин» – вона набрала 194 очка. Бронзу із результатом в 163 очка забрала представниця ТОВ «АГРАНА Фрут Лука» Тетяна Маципура.
🌾Аграрії щодня доводять свою силу та міць, працюючи на благо економіки країни в умовах війни вже третій рік. Сьогодні їм випала можливість помірятися силами і у гирьовому спорті. Найсильнішим виявився Олексій Кундис з ТОВ «АГРАНА Фрут Лука». Йому вдалося відірватися від другого місця на 70 підйомів, адже він заніс гирю угору аж 220 разів. Відповідно, з результатом 150 підйомів другим став Микола Кульчицький з «МХП-Ладижин». Іван Свотка з «НАШ ВІЗИТ» став третім в цій дисципліні, піднявши гирю сто разів.
Свою спритність та реакцію представники агрофірм показали під час змагань з настільного тенісу. В змаганнях серед чоловік трійка призерів виглядала наступним чином:
🥇 місце – Олексій Кіщук (ТОВ «НАШ ВІЗИТ»);
🥈 місце – Василь Франчук («МХП-Ладижин»);
🥉 місце – Віталій Мережко (Міжнародний агрокластер «Дністер).
У змаганнях з настільного тенісу серед жінок найкращими виявились:
🥇 місце – Марина Гульчук (ТОВ «НАШ ВІЗИТ»);
🥈 місце – Інна Бондар (ТОВ «АГРАНА Фрут Лука»);
🥉 місце – Альона Боновська («МХП-Ладижин»).
Для правильного ведення господарської та підприємницької діяльності потрібні не лише сила та спритність, а також і світлий розум. Саме його учасники проявили у змаганнях з шашок та шахів.
В шашках змагалися жінки і найкращою в цій дисципліні стала представниця «МХП-Ладижин» Ольга Яценко. Друге місце посіла Тетяна Шмаль з ТОВ «НАШ ВІЗИТ», а третє Тетяна Казуляк з Департаменту агропромислового розвитку Вінницької ОВА.
В шахи грали чоловіки, тут трійка найкращих склалася наступним чином:
🥇 місце – Анатолій Ядвіжен («НАШ ВІЗИТ»);
🥈 місце – Іван Романюк («МХП-Ладижин»);
🥉 місце – Олександр Макарчук (Департамент агропромислового розвитку Вінницької ОВА).
В загальному заліку в трійку призерів увійшли команди, чиї представники та представниці здобули найбільше перемог в шести видах спорту.
Отже, головний кубок змагань забрала команда ТОВ «НАШ ВІЗИТ» міста Хмільник🏆
Другими стали представники команди «МХП-Ладижин».
Третє місце посіла команда ТОВ «АГРАНА Фрут Лука».
Усі призери та переможці, окрім спортивної нагородної атрибутики, отримали також призи від Благодійного фонду «МХП-Громаді»🤝🇺🇦
Ці змагання стали чудовою нагодою для аграріїв не тільки показати свої спортивні таланти, а й поспілкуватися з колегами у неформальному колі та, можливо, налагодити шляхи для нових форм співпраці.
Дякуємо ЗСУ за можливість змагатися і перемагати!🤝🇺🇦

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments