15.7 C
Vinnytsia
Субота, 27 Квітня, 2024
додомуБез категоріїНагородили найкращу міську спортивну громаду за рейтингом «Колосу» 2023 року!

Нагородили найкращу міську спортивну громаду за рейтингом «Колосу» 2023 року!

Нагородили найкращу міську спортивну громаду за рейтингом «Колосу» 2023 року!
Щороку наша організація проводить змагання з різних видів спорту серед всіх верств населення та категорій. Підбито підсумки заходів з фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, що проводилась у 2023 році, визначено рейтинг кращих серед сільських, селищних та міських територіальних громад.
На першому місці в рейтингу серед міських територіальних громад у 2023 році – Липовецька ТГ. На сесії Липовецької міської ради голова Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Сергій Татусяк вручив подяки та символічні призи голові громади Віктору Бичкову та очільнику відокремленного підрозділу ВФСТ «Колос» Миколі Любченку.
Високі спортивні досягнення у громаді не були б можливі без надійних партнерів, та їх активної підтримки. Тому відзначили меценатів, представників депутатського корпусу, підприємців та спортивних активістів громади, серед яких Михайло Магденко, Руслан Танасюк, Володимир Романюк, Віталій Онищук, Ігор Ревацький, Василь Чигур.
Дякуємо за потужну співпрацю БФ «МХП-Громаді». Саме завдяки їх підтримці, спортивним призам, що забезпечує фонд, змагання стали більш масовими, цікавими, та проходять на найвищому рівні. А переможці отримують призи і подарунки.
Також дякуємо ЗСУ за можливість працювати та організовувати спортивну діяльність!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments