10.8 C
Vinnytsia
Субота, 27 Квітня, 2024
додомуБез категоріїУ селищі Літин відбулась фінальна частина Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос»...

У селищі Літин відбулась фінальна частина Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед дівчат 2009-2010 років народження

1 березня, у селищі Літин відбулась фінальна частина Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед дівчат 2009-2010 років народження.
✅До фіналу змагань, які тривали майже місяць, потрапили чотири найкращі колективи з дванадцяти, а саме Барської, Шаргородської, Глуховецької та Тульчинської громад. Фінальній частині передували два етапи, в кожному з яких вибували по чотири команди.
✅Команді Тульчинської громади, на жаль, не вдалося приїхати на фінал через захворюваність спортсменок. Через це традиційного «фіналу чотирьох» не вийшло і колективи грали один з одним по колу.
✅Перший матч футзалісток Бару проти Шаргороду закінчився «сухою» нічиєю із рахунком 0:0. Цікаво відзначити, що ці дві команди вже зустрічались в рамках чемпіонату на першому етапі. Тоді футзалістки з Бару взяли гору над своїми суперницями з Шаргороду.
✅Наступний матч відбувся між командами Бару та Глуховець, гра закінчилася із доволі результативним рахунком 7:1 на користь команди з Барської громади, що значно підвищило їх шанси на «золото» чемпіонату.
✅Після цього матчу спортсменкам з Шаргороду необхідно було перемогти своїх суперниць з Глуховець із більшою, ніж у Бару, різницею м’ячів, щоб стати чемпіонками. Проте, цей видовищний матч закінчився із рахунком 4:3 на користь команди Шаргородської громади. Результат цього матчу вивів на першу сходинку п’єдесталу саме команду Барської ТГ.
✅«В першому турі ми поступилися Барській команді і в подальшому намагалися виходити в наступні етапи так, щоб не потрапляти в одну групу з ними. За іронією долі, саме із ними нам довелось змагатись за перше місце і ми навіть зіграли в нічию. Дівчатам треба було обіграти Глуховецьку команду, і ми навіть знали, з яким рахунком треба зіграти, але саме цей тиск вплинув на результат. Я впевнена, що для моїх вихованок це буде цінний досвід, який допоможе їм стати кращими», – розповідає тренерка Шаргородської команди Богдана Челомбитько.
✅Таким чином, Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед дівчат 2009-2010 років народження закінчився із таким результатом:
І місце – Бар;
ІІ місце – Шаргород;
ІІІ місце – Глухівці;
ІV місце – Тульчин.
✅Усі команди окрім грамот медалей та кубків отримали також цінні призи від Благодійного фонду «МХП-ГРОМАДІ». Найкращі гравчині кожної з команд-призерок були нагороджені окремими відзнаками MVP фіналу.
✅Провести цей чемпіонат в цьому році стало можливо лише завдяки нашим захисникам та захисницям, що боронять Україну від російського агресора.
Дякуємо Силам оборони України за мирне небо, а усім спортсменкам бажаємо нових перемог!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments