10.8 C
Vinnytsia
Субота, 27 Квітня, 2024
додомуБез категоріїВідбулись фінальні змагання чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ "Колос" з футзалу серед...

Відбулись фінальні змагання чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ “Колос” з футзалу серед чоловічих команд територіальних громад Вінниччини на підтримку Збройних сил України “З Україною в серці, з вірою у ЗСУ!”

🇺🇦🏆⚽️🥇🥈🥉02 березня 2024 року, с/з ДЮСШ, смт. Томашпіль
⚽️Відбулись фінальні змагання чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ “Колос” (голова – Сергій ТАТУСЯК) з футзалу серед чоловічих команд територіальних громад Вінниччини на підтримку Збройних сил України “З Україною в серці, з вірою у ЗСУ!”.
☑️Стартували у чемпіонаті 32 команди. До фінальної частини футзального дійства пробились команди Глуховецької, Іллінецької, Томашпільської та Ямпільської територіальних громад.
☑️З вітальним словом до учасників змагань звернулись заступник голови обласної спортивної організації “Колос” Валерій ШВЕЦЬ, головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури та туризму Григорій СЛОБОДЯН, директор Томашпільської ДЮСШ та голова ВП ГО «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» Томашпільської громади Олександр ЖОВТАН.
Хвилиною мовчання вшанували полеглих Героїв за оборону України та загиблих мирних громадян нашої держави.
☑️Всі ігри виявились надзвичайно захопливі, видовищні та гострі за накалом боротьби. Доля срібних та бронзових нагород вирішилась в останній грі за участі томашпільських та глуховецьких футзалістів.
☑️За результатами поєдинків визначились призери та переможець фінальної частини чемпіонату:
⚽️Глуховецька ТГ- Ямпільська ТГ – 2:2
⚽️Іллінецька ТГ-Томашпільська ТГ – 3:1
⚽️Ямпільська ТГ – Томашпільська ТГ- 8:1
⚽️Глуховецька ТГ- Іллінецька ТГ- 3:3
⚽️Іллінецька ТГ- Ямпільська ТГ- 2:5
⚽️Глуховецька ТГ- Томашпільська ТГ- 1:3
☑️Завдяки партнерським відносинам Вінницької обласної спортивної організації “Колос” з благодійним фондом “МХП-ГРОМАДІ”, який діє та сприяє розвитку громад України, командам – учасникам фінального етапу чемпіонату було вручено нагородно – сувенірну та спортивну продукцію.
☑️Під час нагородження, особистими спортивними призами були відзначені кращі гравці команд
☑️Переможцю та призерам чемпіонату вручено рюкзаки, комплект форми, спортивні сумки, футзальні м’ячі, кубки та медалі:
1 місце – Ямпільська ТГ
2 місце – Іллінецька ТГ
3 місце – Томашпільська ТГ
4 місце – Глуховецька ТГ
☑️Дякуємо Томашпільському селищному голові Валерію НЕМИРОВСЬКОМУ за гостинність і вирішення організаційних питань у проведенні етапів чемпіонату.
☑️Дякуємо арбітрам фінальних ігор Руслану КОЛІЙЧУКУ та Денису ПОЛІГАСУ.
☑️Успішне проведення чемпіонату стало можливим завдяки злагодженій і продуктивній роботі оргкомітету змагань обласної спортивно організації “Колос” – Світлани КОНОВАЛОВОЇ, Вадима МОХНИКА, Валерія ШВЕЦЯ, Олександра ВІСКЕРА.
☑️Дякуємо СИЛАМ ОБОРОНИ УКРАЇНИ за мирне небо!
Бажаємо нових перемог і змагань без тривог!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments