15.2 C
Vinnytsia
Субота, 27 Квітня, 2024
додомуБез категоріїСьогодні у Вінниці пройшов Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу...

Сьогодні у Вінниці пройшов Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнаків 2009-2010 року народження

Сьогодні у Вінниці пройшов Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнаків 2009-2010 року народження. У фінальному турі змагалися 4 команди: Бершадська, Глуховецька, Липовецька, Ямпільська територіальні громади.
⚽️На початку чемпіонату грали між собою Бершадська та Ямпільська громади. З результатом 4:2 здобула перемогу Бершадська команда. А у наступній грі змагалися Глуховецька проти Липовецької громади. З результатом 4:0 перемогли липовецькі спортсмени. За третє та четверте місце змагалися Ямпільська та Глуховецька громада – результат гри 3:1 на користь ямпільських футболістів.
А до фіналу дійшли Бершадська та Липовецька територіальні громади. Вони потужно грали, і йшли з однаковим рахунком – 3:3. Проте перемогу здобула Бершадська громада.
Отож, громади між собою поділили призові місця так:
💪🏻4 місце – Глуховецька ТГ.
🥉3 місце – Ямпільська ТГ.
🥈2 місце – Липовецька ТГ
🥇1 місце – Бершадська ТГ
🏆Кращими гравцями стали: Корчинський Андрій (Бершадська ТГ), Мельничук Денис (Липовецька ТГ), Бернадзіковський Іван (Ямпільська ТГ) та Казмірчук Максим (Глуховецька ТГ).
Загалом у цьому чемпіонаті взяло участь 25 територіальних громад. Вітаємо переможців!
Окремо хочемо висловити подяку партнерам ВФСТ “Колос” – Благодійному фонду МХП-Громаді, за фінансову підтримку у проведенні всіх змагань!!!
Також дякуємо Збройним силам України за можливість проводити змагання❤
Слава Україні! Героям Слава!🇺🇦

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments