24.6 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категоріїНа Вінниччині стартував «Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед...

На Вінниччині стартував «Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнацьких команд 2009 року народження»

ФУТЗАЛ. «ЧЕМПІОНАТ «КОЛОСА»-2024».
Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнаків
⚽️«ЮНАКИ-2009». «ВОРОНОВИЦЯ» – «АГРОНОМІЧНЕ» (+відео) (перший тайм)
1 лютого 2024 року на Вінниччині стартував «Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнацьких команд 2009 року народження».
На старт вийшли 25 команд, які представляють 24 територіальні громади Вінниччини. У «Турі 1» вони грають в одне коло у восьми групових турнірах. Зокрема, у «Групі 2», у Немирові, виступали команди: «Лука-Мелешківська», «Вороновиця» та «Агрономічне». Вашій увазі – відеотрансляція першого тайму матчу «Вороновиця» – «Агрономічне»: https://youtu.be/aLMkMztHZSE.
⚽️«ЮНАКИ-2011». «ВОРОНОВИЦЯ» – «CТРИЖАВКА» (+відео) (перший тайм)
2 лютого 2024 року на Вінниччині стартував «Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед юнацьких команд 2011 року народження. На старт вийшли 31 (!!!) команда, які представляють 30 (!!!) територіальні громади Вінниччини. У «Турі 1» вони грають в одне коло у восьми групових турнірах. Зокрема, у «Групі 2», яка змагається у Вінниці, виступали команди: «Стрижавка», «Вороновиця», «Агрономічне» та «Сутиски». Інформаційні партнери «Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» – «Спортивне Поділля. Футзал», «Футбольна Вінниччина» та YouTube-канал «Микола Лис» – пропонують вашій увазі відеотрансляція першого тайму матчу «Вороновиця» – «Агрономічне» за таким посиланням: https://youtu.be/tsm1LOCiRKQ.
⚽️Cклади команд:
«Вороновиця» (футболки – сині):
№1 Артем Болтак (в)
№3 Владислав Краєвський
№4 Ілля Безпалько
№7 Володимир Ніщук
№10 Владислав Голоскевич
№11 Артем Сич
№12 Євген Загоруйко (в)
№14 Ілля Черетков
№15 Артур Сенчук (к)
№33 Олександр Сіненко
Тренери – Віталій Матвієнко, Віктор Данканич
«Стрижавка» (футболки – зелені):
№01 Максим Дуднік (в)
№3 Роман Наконечний
№4 Артур Ящук
№5 Олександр Яремчук
№7 Артем Євчен
№8 Денис Гарник
№10 Максим Герасимчук
№11 Станіслав Олійник
№14 Михайло Романенко
№15 Матвій Олійник
Тренери – Володимир Яремко, Андрій Кулачко.
Олександр Мазан, «Футбольна Вінниччина», з Немирова та Іллінців, 1-2 лютого 2024 року

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments