24.6 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категоріїВінницькі спортсмени активно готуються до Чемпіонату Європи зі спортивної акробатики

Вінницькі спортсмени активно готуються до Чемпіонату Європи зі спортивної акробатики

Вже у вересні у Варшаві (Польща) відбудеться міжнародний турнір «WarsawаCup». Братимуть участь команди з 14 країн: Польща, Німеччина, Бельгія, Італія, Ізраїль, Англія, Україна тощо. У складі збірної України зі спортивної акробатики виступатимуть вінницькі спортсмени. Вони активно готувалися до цих та інших змагань впродовж літа. Про це і розпитав I-VIN.INFO директорку Вінницької обласної ДЮСШ зі складно-координаційних видів спорту Наталію Голяк.

За словами керівниці закладу, сьогодні вінницька школа акробатики відома не тільки в Україні, а далеко за її межами. Її тренери та вихованці – спортивна слава Вінниччини та держави. Це не одно покоління іменитих наставників та не менш відомих спортсменів. І для цього докладено чимало зусиль. Основний секрет таких результатів – чудовий тренерський склад.

З березня 2023 року вінницькі спортсмени беруть участь у різних міжнародних змаганнях: чемпіонати та Кубки Європи, світу, міжнародні турніри. Впродовж літа наші діти активно тренувались та проводили навчально-тренувальні збори з підготовки до відповідальних стартів.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments