24.6 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категоріїВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУРНІР З САМБО РОЗПОЧАВСЯ У ВІННИЦІ

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУРНІР З САМБО РОЗПОЧАВСЯ У ВІННИЦІ

Молоді самбісти та самбістки змагатимуться за звання найкращих на турнірі з самбо «Кубок «Юна Україна»

Молоді спортсмени та спортсменки з різних куточків України сьогодні зібрались у Вінниці для того, щоб в запеклих сутичках на татамі отримати звання чемпіона України з самбо. Окрім цього самбісти та самбістки змагатимуться за місця у складі національної збірної України. I-VIN.INFO побував на відкритті Всеукраїнського турніру з самбо «Кубок «Юна Україна».

Всеукраїнський турнір «Кубок «Юна Україна» проводиться серед юніорів, юніорок (19-20 років), юнаків та дівчат старшого віку (17-18 років). На цих змаганнях спортсмени та спортсменки демонструватимуть навички зі спортивного та бойового самбо.

На змагання прибули найкращі молоді спортсмени та спортсменки з усієї України. Протягом трьох днів у Вінниці вони змагатимуться за звання чемпіонів та чемпіонок України.

Всеукраїнський турнір «Кубок «Юна Україна» несе на собі також і благодійний характер, адже на цих змаганнях збирають кошти на підтримку ЗСУ.

Ці змагання є відбірковим етапом до складу національної збірної команди України з самбо, яка буде представляти нашу державу на міжнародній арені. Саме тому усі учасники та учасниці турніру надзвичайно вмотивовані показати свою майстерність та заслужити право захищати синьо-жовтий стяг на європейському та світовому рівні.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments