18.7 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категоріїВІННИЦЬКІ СПОРТСМЕНИ ПОКАЗАЛИ ХОРОШІ РЕЗУЛЬТАТИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ

ВІННИЦЬКІ СПОРТСМЕНИ ПОКАЗАЛИ ХОРОШІ РЕЗУЛЬТАТИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ

Змагалися на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное

В Умані, що на Черкащині, проходив Відкритий чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат 2007-2008 та 2009-2010 року народження. Наші вінницькі спортсмени з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 привезли «срібло» та три «бронзи». Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресслужбу Вінницької міської ради.

На цей турнір зібралися веслувальники з усіх куточків України та міста Києва. Понад 700 учасників впродовж чотирьох днів чемпіонату змагались на довгих та коротких дистанціях (одиночки, двійки, четвірки). У перший день на дистанції 1000 м в одиночці Денис Мілецький став бронзовим призером. Наступного дня на дистанції 500 м Євгенія Яковлева та Марія Пенедюк у двійці вибороли бронзові медалі, а Денис в одиночному запливі посів почесне 4 місце. Четвертий день на чемпіонаті був вдалим для Владислави Трохименко. Дівчина у двійці взяла срібну медаль на дистанції 500 м. А в одиночці стала п’ятою на дистанції 200 м.

Готували спортсменів тренери Людмила Козаченко та Олександр Селезньов. У підсумку збірна команда Вінницької області виборола 8 місце серед 24.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments