24.6 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категоріїСьогодні керівництво Вінницької територіальної організації ВФСТ "Колос" на чолі з Сергієм Татусяком...

Сьогодні керівництво Вінницької територіальної організації ВФСТ “Колос” на чолі з Сергієм Татусяком та заступником начальника управління фізичної культури і спорту ОДА Наталіяєю Токар відвідали Жмеринську територіальну громаду

Жмеринська територіальна громада за своєю спортивною інфраструктурою, кадровим потенціалом та формами і змістом фізкультурно-оздоровчої роботи з населенням є одією з лідерів на Вінниччині.

Сьогодні керівництво Вінницької територіальної організації ВФСТ “Колос” на чолі з Сергієм Татусяком та заступником начальника управління фізичної культури і спорту ОДА Наталією Токар зустрілися з спортивною громадськістю та керівництвом громади з метою напрацювання методології та програми фізичного оздоровлення населення. Міський голова Анатолій Кушнір запевнив, що розвиток населених пунктів громади, здоров’я її мешканців є першочерговим завданням його команди та депутатського корпусу , тим більше ,що Жмеринка вже має досвід успішної реалізації масштабного проекту Вишеградського фонду , щодо енергозбереження. Голова ВТО ВФСТ “Колос” Сергій Татусяк окреслив завдання товариства та інших громадських організацій в умовах децентралізації щодо важливості формування програми знизу, де був би почутий кожний житель територіальної громади і враховано його право на отримання фізкультурно-оздоровчих послуг.

За прикладом європейських країн потрібно створювати конкурентне середовище надавачів таких послуг ,і ГО “Колос”готова до їх втілення. На основних етапах реалізації проекту, напрацювання методології на кращих європейських та вітчизняних зразках зупинився заступник голови ВТО ВФСТ “Колос”Микола Радіонов. Активну участь в обговоренні проекту взяли депутат обласної ради Інна Цимбал , голова РО ВФСТ “Колос” Василь Марчук, депутат і радник голови Валерій Резедент, начальник управління фізичної культури і спорту громади В’ячеслав Малюшицький та інші учасники зібрання. Серед пропозицій: оснащення скейтпарків, велодоріжок та маршрутів, вивчення традицій щодо розвитку масового спорту, оздоровлення в кожному населеному пункті, інвентаризація спортивних споруд та робота з кадрами. Все це має вирішуватися в комплексі і стати основою стратегічного планування. Підвела підсумки зустрчіі заступник начальника управління фізичної культури і спорту ОДА Наталія Іванівна Токар, яка підкреслила ,що даний формат роботи потрібно продовжити на рівні населених пунктів громади і це гарний приклад взаємодії органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадських організацій над вирішенням таких важливих і актуальних питань.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments