18.7 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категорії28 січня відбулася V- Барська районна звітно-виборна конференція ВФСТ «Колос»

28 січня відбулася V- Барська районна звітно-виборна конференція ВФСТ «Колос»

У ході роботи конференції обговорили зміну найменування Громадської організації «Барської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України» на Відокремлений підрозділ «Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Барської, Копайгородської територіальних громад».

Присутні заслухали звіт про роботу організації за звітний період та схвалили новий статут організації.
Керівником було обрано – Кальмана Олексія Васильовича, його заступником – Люлька Павла Івановича. На конференції також вибрали новий склад Президії, Ревізійної комісії та склад організації.
У конференції взяли участь Сергій Татусяк– голова ВТО ВФСТ «Колос» та його заступник Микола Радіонов.

У вітальному слові Сергій Пилипович окреслив перспективи діяльності та організації спортивно-масової роботи в громадах у зв’язку з новими світовими тенденціями. Зауважив, що сьогодні зростає роль просвітницької роботи серед населення щодо здорового способу життя, правильного харчування та зміцнення імунітету, що в комплексі може стати новою парадигмою життя кожної родини.
На конференції також були присутні делегати: старости сіл, депутати місцевих Барської та Копайгородської громад, депутати Жмеринської районної ради, ветерани фізичної культури та спорту, представники спортивної громадськості і навчальних закладів і депутат обласної Ради, голова фракції «Української стратегії Гройсмана» Олександр Хом`як.
Учасниками конференції було прийнято рішення про об’єднання в дієву громадську структуру та спільно вирішувати питання розвитку масового спорту, оздоровлення населення,, зміцнення інфраструктури та конкурентноспроможності організації.

Шановний Олексію Васильовичу!
Прийміть вітання з нагоди Вашого призначення на посаду Відокремленого підрозділу «Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Барської, Копайгородської територіальних громад.
Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю, зичимо добрих справ, активної життєвої позиції та натхнення у роботі!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments