24.6 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категоріїПРОФЕСІЙНА ВОЛЕЙБОЛЬНА КОМАНДА ВІННИЧЧИНИ ГОТУЄТЬСЯ ДО СТАРТУ СУПЕРЛІГИ

ПРОФЕСІЙНА ВОЛЕЙБОЛЬНА КОМАНДА ВІННИЧЧИНИ ГОТУЄТЬСЯ ДО СТАРТУ СУПЕРЛІГИ

ВК «МХП – Вінниця» міста Ладижин розпочала навчально-тренувальні збори у Вінниці

Партнерська публікація

Вчора у Вінниці гравці, тренери та керівництво професійної волейбольної команди «МХП – Вінниця» міста Ладижин розпочали навчально-тренувальні збори у підготовці до наступного спортивного сезону. Команда виступатиме на Чемпіонаті України серед професійних чоловічих команд Суперліга, повідомляє I-VIN.INFO.

На зустрічі представили новий тренерський склад команди, адже попередній тренер «МХП – Вінниця» Костянтин Рябуха отримав запрошення в інший професійний клуб. Новим тренером команди погодився стати Іван Слінчук – волейболіст та тренер з великим досвідом.

Через те, що Іван Слінчук наразі служить у Збройних силах України і не матиме змогу постійно знаходитись поруч із командою, щоб допомагати їй, виконуючим обов’язки тренера стане не менш досвідчений спортсмен Кирило Передрій.

Голова Вінницької обласної федерації волейболу Микола Чумак, нові тренери та гравці команди обговорили плани на наступний спортивний сезон, що стартує незабаром. Минулий сезон 2022-2023 минув для ВК «МХП – Вінниця» не найкращим чином, тож керівництво клубу ставить перед командою ціль потрапити у п’ятірку кращих команд цього сезону «Суперліги».

Команда обговорила плани тренувань, харчування та інші організаційні моменти підготовки до сезону Суперліги 2023/2024. Голова Вінницької обласної спортивної організації «Колос» Сергій Татусяк в свою чергу наголосив, що допоможе команді із вирішенням питання пошуку бази для фізичної реабілітації у разі травмування.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments