18.7 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категоріїСьогодні в м.Бар відбулася VI звітно-виборна конференція Громадської організації "Відокремлений підрозділ ...

Сьогодні в м.Бар відбулася VI звітно-виборна конференція Громадської організації “Відокремлений підрозділ ГО ВФСТ “Колос ” у Барській та Копайгородській громадах”

✅️ Серед головних питань на порядку денному: звіт організації про роботу, вибори голови та його заступника, обрання нового складу Президії.
✅️ Заступник голови Павло Люлько підготував цікаву презентацію про проведені змагання, серед яких дитячі, змагання серед студентської молоді, дорослих, ветеранів спорту та людей з особливими потребами.
✅️ З вітальним словом перед делегатами виступив Володимир Саволюк, міський голова.
Він зазначив, що робота організації попри пандемію, карантин та воєнний стан, не припинялася. Навіть збільшився попит на спортивні заходи та збільшилася кількість учасників.
І в цьому велика заслуга спортивного товариства “Колос”, його осередків, фізкультурного активу, тренерів, вчителів, активістів.
Володимир Васильович, який сам є активним учасником обласних, Всеукраїнських та міжнародних змагань, входить до складу збірної мерів України з футболу, подякував Павлу Люльку за збереження організації, примноження її досягнень, особистий внесок в результати успішної фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи за звітний період.
✅️ В ході обговорення виступили Вадим Мохник та Світлана Коновалова, заступники голови Вінницької обласної організації ВФСТ “Колос “.
✅️ Вадим Мохник передав вітання від голови вінницького “Колосу ” Сергія Татусяка. Наголосив на великих спортивних традиціях громади, побажав їх збереження та примноження.
✅️ “Приємно приїзжати в такі громади. Тут є що відзначити, є кому подякувати. Але бракує часу, щоб всім особисто подякувати за самовіддану працю з виховання здорової нації.
Велика подяка всім, хто присутній в залі, керівництву – за мудрі рішення, меценатам – за підтримку спортсменів та команд”, – зазначила Світлана Коновалова.
✅️ “В цьому році, як ніколи, ми провели велику кількість спортивних заходів. Дітей треба відволікти від тривог та залучити до активних занять спортом. Слід зазначити, що діти на всі змагання підвозяться автобусами за кошти міської ради”, – додала Алла Сторожук, начальник відділу освіти Барської міської ради.
✅️Одноголосно обрано головою організації Павла Люлька, заступником – Сергія Дуся.
✅️ Серній Дусь, який є головою Федерації баскетболу Вінницької області, подякував за виявлену делегатами довіру, та наголосив на тому, що і надалі буде працювати, щоб якнайбільше дітей, школярів та студентської молоді залучити до спорту.
✅️Подяки від спортивного товариства “Колос ” вручені тим, хто підримує та допомагає реалізовувати спортивні плани в громаді, без кого не було б спортивних успіхів та перемог:
📌Саволюк Володимир Васильович- міський голова
📌Хом’як Олександр Миколайович- депутат Вінницької обласної ради,
📌Косюк Віктор Іванович – керівник кафедри фізичної культури КЗВО Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М.Грушевського,
📌Мацьков Віктор Михайлович- керівник кафедри фізичної культури ВСП Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ,
📌Голодюк Олег Леонідович- директор КЗ Барської ДЮСШ “Колос”,
📌Сторожук Алла Миколаївна – начальник відділу освіти Барської міської ради,
📌Гапанюк Людмила Василівна – начальник відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Барської міської ради,
📌Барановський Олександр Володимирович – меценат,
📌Ткачук Анатолій Володимирович – ветеран спорту.
✅️ Як зазначив Олександр Барановський: ” Діти – наше майбутнє! І наш обов’язок – зробити все, щоб у них було багато можливостей проявити себе. Було світле майбутнє. “

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments