24.6 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категоріїСьогодні пройшов Кубок Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футболу серед ветеранів...

Сьогодні пройшов Кубок Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футболу серед ветеранів 50 років і старші

25 травня 2024 р., с. Северинівка
Кубок Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футболу серед ветеранів 50 років і старші.
⚽️Усі змагання, які організовує Вінницька обласна організація «Колос», проводяться на підтримку Сил оборони України, під гаслом «З Україною в серці, з вірою у ЗСУ!».
⚽️З вітальним словом до учасників змагань звернулись Северинівський сільський голова Василь МАЛЯРЧУК, Михайло ШАРКИЙ – голова Жмеринської районної асоціації футболу та заступники голови ВТО ВФСТ “Колос” Вадим МОХНИК і Світлана КОНОВАЛОВА.
⚽️Під час відкриття змагань, вшанували світлу пам’ять загиблих захисників нашої держави та ветеранів футболу.
Вітаємо команду ветеранів Северинівської громади, яка посіла перше місце і здобула право представляти Вінниччину на Всеукраїнських змаганнях, які відбудуться 13-15 червня на Івано-Франківщині.
⚽️Щиро дякуємо нашим партнерам – Благодійному фонду «МХП-Громаді», за надані подарунки та призи для нагородження фіналістів, ТОВ «Мурованокуриловецький завод мінеральних вод «Регіна» за мінеральну воду для учасників Чемпіонату
⚽️Вінницька територіальна організація ВФСТ “Колос” висловлює слова подяки Северинівському сільському голові Василь Малярчуку та інспектору відділу освіти, молоді і спорту Северинівської сільської ради Анатолій Бедраку за підготовку стадіону до проведення обласних змагань.
⚽️Дякуємо Збройним силам України за мирне небо! Слава ЗСУ!
Життя триває! В єдності сила! Разом до перемоги!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments