11.6 C
Vinnytsia
Четвер, 16 Травня, 2024
додомуБез категоріїВідбулось нагородження Жмеринської міської територіальної громади – бронзового призера серед міських громад...

Відбулось нагородження Жмеринської міської територіальної громади – бронзового призера серед міських громад за спортивним рейтингом «Колосу» 2023 року

Жмеринська громада тримає спортивне лідерство!
Відбулось нагородження Жмеринської міської територіальної громади – бронзового призера серед міських громад за спортивним рейтингом «Колосу» 2023 року!
✔️Вінницька обласна спортивна організація «Колос» (голова – Сергій ТАТУСЯК) щороку проводить різноманітні змагання з багатьох видів спорту, як серед дітей та студентства, так і серед дорослих і ветеранів фізичної культури і спорту. Підведено підсумки роботи з фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності, що проводилась у 2023 році, визначено рейтинг кращих серед сільських, селищних та міських територіальних громад.
✔️”Жмеринщина впродовж багатьох десятиліть славиться якісною організацією спортивних заходів та є взірцем для громад області з проведення змагань. Жмеринська земля зростила багатьох уславлених і відомих спортсменів. У цьому величезна заслуга місцевих аматорів фізкультурного руху, цілої когорти управлінців, тренерів і фахівців галузі, меценатів і величезної армії спортивних вболівальників.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments