5.1 C
Vinnytsia
Понеділок, 13 Травня, 2024
додомуБез категоріїТростянецька територіальна громада стала срібним призером серед 22 селищних громад

Тростянецька територіальна громада стала срібним призером серед 22 селищних громад

✅Вінницька спортивна організація “Колос” визначила рейтинг з організації фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи серед територіальних громад Вінниччини (сільські, селищні, міські) у 2023 році.
Тростянецька територіальна громада стала срібним призером серед 22 селищних громад.
✅12 квітня 2024 року на сесії Тростянецької селищної ради привітали мешканців громади в особі голови Людмили ЧЕРВОНЕЦЬКОЇ.
✅Подякували депутатам за сприяння розвитку фізичної культури та спорту, всебічну підтримку, вручили призи, які надає, в рамках співпраці, наш надійний партнер – Благодійний Фонд “МХП-Громаді”.
✅Тростянецька громада є прикладом щодо організації та проведення місцевих спортивних заходів, активним учасником в обласних змаганнях, відзначається надзвичайною згуртованістю та злагодженою роботою фізкультурно-спортивного активу громади.
✅Заступники голови ВТО ВФСТ «Колос» Вадим МОХНИК, Світлана КОНОВАЛОВА та Валерій ШВЕЦЬ вручили кубок, подяки та спортивні сувеніри.
✅За сприяння розвитку фізичної культури та спорту у Тростянецькій громаді та Вінницькій області відзначено подяками:
Сергія ПУНЬКА, директора комунального закладу «Тростянецький селищний центр фізичної культури і спорту»,
Наталію ГОНТУ, начальника відділу культури, молоді та спорту Тростянецької селищної ради,
Василя МАРУЩАКА, старосту Савинецького старостинського округу,
Володимира ДЕНИСЮКА, ветерана спорту, активного організатора та учасника спортивних заходів.
✅Висловили подяку Людмилі ЧЕРВОНЕЦЬКІЙ, голові Тростянецької територіальної громади, за всебічне сприяння та ефективну реалізацію державної політики в галузі фізичної культури і спорту на Вінниччині та, зокрема, в громаді.
✅Людмила ЧЕРВОНЕЦЬКА подякувала спортивному товариству “Колос “, її голові Сергію ТАТУСЯКУ, за багаторічну успішну співпрацю, сприяння розвитку фізичної культури та спорту, підтримку спортивно обдарованої молоді, оздоровчу, спортивну та волонтерську діяльність, яку проводить “Колос”. “Впевнена, наша співпраця є успішною, дає свої результати, та буде і надалі продовжена. Спортивні традиції Тростянецької громади будуть збережені, а досягнення примножені.”
✅” Велика подяка обласному “Колосу” за високу оцінку роботи нашої громади. Водночас це стимул працювати, щоб результати були ще кращими. І ми докладемо зусиль, щоб про громаду чули далеко за її межами, і не тільки в Україні, про її спортивні досягнення та її людей”,- зазначила Наталія Гонта.
✅”Спортсмени Тростянецької громади вибороли друге місце в обласному рейтингу Вінницької спортивної організації «Колос» на кращу організацію фізкультурно – оздоровчої та спортивної роботи серед селищних громад у 2023 році. Бажаю зберігати та примножувати багаторічні спортивні традиції та турбуватись за здоров’я мешканців громади. Дякуємо, що тримаєте спортивний фронт! Разом ми виховуємо здорову, міцну, патріотичну націю,- підкреслив у своєму виступі Вадим МОХНИК.
✅Спільно з селищним головою привітали та вручили сертифікати юним спортсменам громади, які вже досягли значного успіху на європейському та світовому рівнях: чемпіонці України, Європи та світу Яні ШЕЛЕМБІ і бронзовому призеру України, Європи та світу зі змішаних єдиноборств ММА Роману ГРАБЧАКУ.
Дякуємо за підтримку та популяризацію спорту у Тростянецькій громаді і бажаємо нових здобутків.
✅Дякуємо Силам оборони України за можливість проводити спортивні заходи, стверджувати українську ідентичність, міць та волю нашого народу!
Разом до Перемоги!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments