18.6 C
Vinnytsia
Понеділок, 29 Квітня, 2024
додомуБез категоріїЗавершився третій етап Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед...

Завершився третій етап Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед чоловічих команд територіальних громад Вінниччини

Позавчора завершився третій етап Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед чоловічих команд територіальних громад Вінниччини.
Дванадцять команд, які пройшли попередні два етапи, змагались за вихід у фінал в чотирьох групах – по три команди в кожній. У фінал чотирьох виходили лише найсильніші колективи з кожної групи.
У групі А2 в селі Сосонка розгорілося суперництво між командами Глуховецької, Стрижавської та Лука-Мелешківської ТГ. В результаті до фіналу з цієї групи потрапила команда Глуховецької громади, а команди Стрижавки та Луки-Мелешківської зайняли друге та третє місце відповідно.
В Іллінецькій ДЮСШ в цей день змагалися команди Липовецької, Іллінецької та Северинівської громад. Спортивна удача посміхнулася господарям майданчику та вони вийшли до фіналу, посівши перше місце в групі Б2. Другими стали спортсмени з Северинівки, а третіми – Липовця.
У Томашполі позавчора грали одразу дві групи. В групі В2 за вихід у фінал змагались Могилів-Подільська ТГ, Ладижинська ТГ та Ямпільська ТГ. Фінальний результат цієї групи виглядав так: 1 місце – команда Ямпільської громади, 2 місце – команда Могилів-Подільської громади, 3 місце – команда Ладижинської громади.
А в останній групі Г2 зійшлися ще чотири колективи: Томашпільска ТГ, Серебрійський СО та Мурованокуриловецька ТГ. На цей раз господарі майданчику також продемонстрували гідну гру та вийшли до фіналу з першого місця. Серебрійський СО посів друге місце, а Мурованокуриловецька ТГ – третє.
Відтак, 2 березня у фіналі чотирьох зійдуться команди таких громад:
Ямпільська ТГ
Іллінецька ТГ
Томашпільська ТГ
Глуховецька ТГ.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments