19.2 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категоріїУ Вінниці відбулось засідання президії Вінницької територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос»

У Вінниці відбулось засідання президії Вінницької територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос»

Сьогодні, 14 грудня, у Вінниці відбулось засідання президії Вінницької територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».
На порядку денному сьогоднішнього засідання стояло обговорення плану роботи ВТО ВФСТ «Колос» на 2024 рік, а також обговорення плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на наступний рік.
«Головний напрям на наступний рік – це нові форми оздоровчої та спортивно-масової роботи в територіальних громадах. Приклад цього року, а саме співпраця з благодійним фондом «МХП – Громаді», розширила діапазон наших можливостей. В цьому році ми зробили висновки, що важливими є не тільки спортивні заходи, а й круглі столі та тренінги, де ми вчимося один у одного і разом шукаємо шляхи вирішення наших проблемних питань», – зазначає заступниця голови ВТО ВФСТ «Колос» Світлана Коновалова.
В 2024 році значне місце в роботі буде займати підготовка та проведення на високому рівні обласних спортивних змагань серед всіх категорій мешканців територіальних громад. Також буде приділятися увага пропаганді фізичної культури та спорту серед широких верств населення. Окремим напрямком залишається спортивна реабілітація та збереження ментального здоров’я українців та українок.
ВТО ВФСТ «Колос» в наступному році буде проводити фізкультурно-оздоровчі та спортивні заходи серед аграріїв, депутатів, представників органів місцевого самоврядування, дітей, студентів, дорослих, ветеранів спорту та військовослужбовців.
«Наші фізкультурно-оздоровчі та спортивні заходи мають на меті консолідувати усіх учасників цих заходів. Це про підготовку, моральну загартованість, об’єднання мешканців громад з метою спільної боротьби з російським агресором. Червоною лінією через всі наші заходи проходить ідея консолідації українців та українок навколо спорту», – каже заступник голови ВТО ВФСТ «Колос» Валерій Швець.
Вінницька територіальна організація ВФСТ «Колос» підходить до наступного із великими цілями та амбіціями. Разом з нашими партнерами та небайдужими мешканцями громад Вінниччини ми продовжуватимемо докладати спільних зусиль для побудови сильної та здорової нації.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments