24.6 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категоріїПЕРШІСТЬ ВЕТЕРАНСЬКОГО ВОЛЕЙБОЛУ: ТРИУМФ КРИЖОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ГРОМАДИ

ПЕРШІСТЬ ВЕТЕРАНСЬКОГО ВОЛЕЙБОЛУ: ТРИУМФ КРИЖОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ГРОМАДИ

Ветерани спорту на Вінниччині не втрачають своїх навичок та продовжують показувати свою спортивну майстерність на майданчику. Позавчора, 2 грудня, у селищі Крижопіль волейболісти віком 50+ змагались у першості Вінницької територіальної організації «Колос» серед ветеранських команд.
У фінальному етапі змагались колективи Тростянецької, Теплицької, Ладижинської та Крижопільської територіальних громад.
Під час відкриття змагань до учасників із вітальним словом звернулись головна спеціалістка відділу освіти, молоді та спорту Наталія Декальчук, голова Крижопільської місцевої організації спортивного товариства «Колос» Сергій Редько та заступник голови ВТО ВФСТ «Колос» Вадим Мохник.
Команди проводили матчі один проти одного по коловій системі. За підсумками усіх зустрічей турнірна таблиця виглядає наступним чином:
1 місце – Крижопільська селищна ТГ;
2 місце – Теплицька селищна ТГ;
3 місце – Тростянецька селищна ТГ;
4 місце – Ладижинська міська ТГ;
Також за підсумками змагань відзначили трьох найкращих спортсменів цієї першості, ними стали: Дмитро Деревянченко – Теплицька ТГ, Давискиба Олександр – Тростянецька ТГ та Дмитро Ніколаєв – Крижопільська ТГ.
Окрім медалей та кубків, призери змагань отримали й додаткові подарунки від Благодійного фонду «МХП — громаді». Переможці змагань – команда Крижопільської громади отримали комплекти спортивної форми, а срібні та бронзові призери отримали комплекти футболок.
«Змагання видались дуже вдалими. Ветерани спорту вкотре довели свою спортивну майстерність, поспілкувались між собою та провели чудовий спортивний день. Дякуємо гостинній Крижопільській громаді, яка прийняла у себе ці змагання та нашим партнерам з Благодійного фонду «МХП — громаді» за цінні подарунки для призерів», – розповідає заступник голови ВТО ВФСТ «Колос» Вадим Мохник.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments