24.6 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категоріїСьогодні відзначили досягнення найрезультативніших спортсменів та працівників галузі фізичної культури і спорту...

Сьогодні відзначили досягнення найрезультативніших спортсменів та працівників галузі фізичної культури і спорту Вінниччини

Сьогодні очільник відділення НОК України у Вінницькій області Сергій Борзов, народна депутатка України Ірина Борзова та голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий відзначили досягнення найрезультативніших спортсменів та працівників галузі фізичної культури і спорту Вінниччини, нагородивши їх почесними грамотами та пам’ятними подарунками.
«Я щиро вірю, що після війни ми продовжимо будувати стадіони та спортивні об’єкти. Ті, хто стоїть на заваді розвитку спорту, вони хочуть знищити наше майбутнє. Я дякую вам за ваш труд і бажаю вам подальших перемог, хоч ви вже для нас усіх переможці», – звернувся до присутніх Сергій Борзов.
Пишаємось спортивними здобутками вінничан та вінничанок і віримо, що найяскравіші особисті перемоги та наша спільна перемога ще попереду!
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments