24.6 C
Vinnytsia
Субота, 27 Липня, 2024
додомуБез категоріїСергій Татусяк з колегами відвідав Барську ДЮСШ

Сергій Татусяк з колегами відвідав Барську ДЮСШ

Вчора 28.01 керівник Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з колегами відвідав Барську ДЮСШ, яку по праву можна назвати прикладом для наслідування. Три роки тому її було офіційно відкрито після капітальної реконструкції.

Директор спортивної школи Олег Голодюк провів екскурсію та розповів про історію, здобутки та перспективи розвитку ДЮСШ. Сьогодні вона є однією з найкращих шкіл не тільки в області, а й в Україні. Тренажерний та спортивний зали облаштовано відповідно сучасним світовим стандартам. Для спортсменів та тренерів передбачено хостел для проживання. Вихованці школи є членами збірної України з баскетболу та грають в міжнародних професійних клубах.

Директор ДЮСШ Олег Леонідович розповів, що ігрова зала – це найголовніше, що є у будь-якій спортивній споруді. Тут зробили динамічну підлогу, яка суттєво зменшує травматичність серед спортсменів, за рахунок двох гумових шарів під паркетом, усе як в НБА.

У залі професійне освітлення, що відповідає рівню проведення чемпіонатів Європи, зроблені маленькі трибуни на 98 місць, але найголовніше, що регулюються по висоті абсолютно усі баскетбольні стійки і центральні і бокові, – це дозволяє проводити заняття з найменшими дітками. Усі тренери з баскетболу у Барі, вихованці місцевої ДЮСШ.

Крім баскетболу в Барській ДЮСШ також культивуються футбол і футзал, лижні перегони, вільна боротьба, а ще відносно недавно відновили секцію легкої атлетики, яка не працювала уже потягом багатьох років.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments